Gammelt vrag dukker frem af sandet og vandet

20141018_b

20141018_aPå Tornby Strand lidt nord for Horsebækkens udløb er dette vrag dukket op. Formodentlig har det ligget længere nede i sandet, men er nu blevet skyllet frit. Det er lavet af kraftige spanter og beklædt med op til syv meter lange, kraftige bjælker. Da træværket er samlet med trænagler, må man formode, at vraget er ret gammelt. Ifølge Vragguiden.dk ligger flere registrerede vrag på strækningen, men det er svært at vide, hvilket af dem dette vrag er. I øvrigt kan man på strækningen mellem Yxenbækkens udløb og Liver Å’s udløb tælle mindst 3 vrag, hvor spanterne stikker op af vandet ved østlige vinde, og de vender altså anderledes end dette.

 

2 thoughts on “Gammelt vrag dukker frem af sandet og vandet

  1. Pingback: Smukt gammelt vrag fjernet fra Tornby Strand | Tornby Natur

  2. Pingback: Mere vrag-nyt fra Tornby | Tornby Natur

Comments are closed.